Foto: De circustent van Circus Renz International.

Circus Renz International komt naar Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Circus Renz International presenteert zich in Nieuwleusen van woensdag 5 tot en met zondag 9 april.

 

Het circus brengt een verrassend spektakel met onder andere mini-pony’s, kamelen, honden en Watussi-koeien. En het paradepaardje van het circus: prachtige paarden die worden voorgebracht door Franz Renz.
Artiesten uit binnen- en buitenland presenteren zich in een klassiek circusspektakel. In de nok van het circus een adembenemend optreden van miss Skarlett aan de swingende trapeze, verder kunnen de bezoekers genieten van acrobaten, jongleurs en zorgen doldwaze clowns voor een vrolijke lach.
De voorstellingen vinden plaats op het evenemententerrein aan de Bosmansweg in Nieuwleusen. De première is woensdag om 15.00 uur. Donderdag uitloop, vrijdag 17.00 uur – dat is de familiedag – entreeplaats voor alle plaatsen tien euro per persoon. Zaterdag 15.00 uur en zondag 14.00 uur. Informatie circus ziewww.renzinternational.nl.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency